Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/veronasportsfiskeri.dk/public_html/wp-content/themes/amber/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Danhostel Sandvig – Verona Sportsfiskeri

Danhostel Sandvig

Danhostel Sandvig

– lystfiskernes tilholdssted

Danhostel Sandvig er vores vandrerhjem på Nordbornholm, som vi har drevet i mere end 25 år, og hvor sportsfiskere fra hele Nordeuropa er kommet i årenes løb.

Danhostel Sandvig er lystfiskernes lille oase

I vintermånederne forvandles Danhostel Sandvig til lystfiskernes tilholdssted, hvor lystfiskere fra hele Nordeuropa samles om deres fælles interesse – de bornholmske fisk, naturen, stilheden og hyggen ved at komme hjem og fortælle om dagens oplevelser. Her er der nogle at dele glæden ved sin første havørred, og forståelsen ved en dag uden fisk.

På Danhostel Sandvig forsøger vi at skabe de bedste forhold for vores lystfisker-gæster, og med vores store erfaring, ved vi efterhånden, hvad lystfiskerne ønsker. Derfor har vi sørget for varmerum til waders, støvler, dragter og overtøj, et køkken til at ordne sine fisk og tilhørende fryser, og ikke mindst nogle hyggelige og uhøjtidelige rammer, hvor alle er velkomne.

Afslappet og hyggelig atmosfære

Mange lystfiskere vælger at bo på Danhostel Sandvig, fordi det er dejligt at kunne komme hjem fra en lang dag på kysten og kunne sætte sig til bords og få serveret en to-retters menu. Samtidig, og måske den helt væsentligste årsag, så kan rigtigt mange godt lide lystfiskermiljøet og atmosfæren, hvor man deler ud af sine erfaringer med fiskepladser, fluebinderi, stænger og alt andet fiske-nørderi.

Danhostel Sandvig er ikke kun for lystfiskere

På Danhostel Sandvig har vi alle typer af gæster, og om sommeren har vi mange familier og par boende, der ønsker at bo et hyggeligt sted med en god beliggenhed til en rimelig pris – og det er vi leveringsdygtige for. Derudover har vi lejrskoler, busrejser og andre typer af grupper, der ønsker at bo ét samlet sted med kort afstand til den skønne natur i området.

Danhostel Sandvig er for alle, der ønsker at bo tæt på klipperne, Hammershus, Opalsøen, Sandvig strand og flere hyggelige lokale spisesteder, og samtidig gerne vil bo et sted med plads til hygge og nærvær.

Er du interesseret i at høre mere om Danhostel Sandvig, kan du kontakte os her