Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/veronasportsfiskeri.dk/public_html/wp-content/themes/amber/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Om os – Verona Sportsfiskeri

Om os

Vi skaber unikke fiskeoplevelser

 

Verona Sportsfiskeri tilbyder chartersejlads og fisketure med Verona, der er en fuldt udrustet båd med seneste Garmin-teknologi og 250 kWh-motorer. Verona sejler ud fra Hammerhavn og Tejn Havn, der ligger tæt ved Allinge-Sandvig, og sørger altid for at have høj sikkerhed ombord.

Uanset, hvilken type fiskeoplevelse, du vælger, venter en god dag på havet. Med Verona kommer vi hurtigt ud til fiskepladserne, og med fiskeguide Per Sjøstrøms mangeårige erfaring, er der gode muligheder for fisk på krogen, men intet er garanteret. Det er netop det, som sportsfiskeri handler om!

Hos Verona Sportsfiskeri er sikkerheden og erfaringen i top, og det er de grundlæggende rammer for en succes-oplevelse på havet! Dertil kommer godt humør, høj service, moderne faciliteter, nyeste teknologi og den store Østersø at fiske i.

Vi ser frem til at have dig ombord!

Læs mere om vores aktiviteter her

Per Sjøstrøm
Fiskeguide og ejer

Per er erfaren fiskeguide, og driver Danhostel Sandvig sammen med Bettina.

Bettina Sjøstrøm
Ejer

Bettina sørger for booking og gæster på Danhostel Sandvig.

Karla
Skibshund

Karla er en Fransk Bulldog, der er født i dec. 2010. Karla er meget venlig, og ser frem til at hilse på alle vores gæster.