Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/veronasportsfiskeri.dk/public_html/wp-content/themes/amber/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Kystfiskeri – Verona Sportsfiskeri

Kystfiskeri

DKK 600,- Ophold i dbvær. med udv. halvpension
DKK 3000,- 8 timers kystfiskeri med guide

Kystfiskeri på Bornholm

– et af verdens bedste hotspots for havørredfiskeri

Bornholms varierede landskab giver en masse forskellige kyststrækninger at fiske ved efter de bornholmske havørreder. Her kan du fiske i mange forskellige landskaber; fra lange sandstrande på Sydbornholm til rå og barske klippepartier på Nordbornholm – og alt derimellem. På Bornholm kan du derfor afprøve forskellige dybder, havbunde og havforhold i dit kystfiskeri.

Blandt verdens bedste kystfiskeri

Bornholms kyster er allerede kendt og anerkendt som værende et af de bedste steder i verden at fiske efter havørreder. Det skyldes dels de varierede kyststrækninger, men det skyldes også, at de bornholmske havørreder er i en unik særklasse. De bornholmske ørreder er alle født og opvokset på Bornholm, og er dermed vilde ørreder, der er svømmet fra øens mange vandløb, bække og åer og ud i Østersøen.

Kystfiskeri i vintermånederne

Havørredfiskeriet på Bornholm er bedst i de mere kølige måneder, hvor havørrederne har været oppe at gyde. I denne tid er der gode chancer for at få en af de glitrende og flotte fisk på krogen, og selv hvis vejrguderne lover hård blæst, er der på grund af øens form altid en læside, hvor der kan fiskes. Samtidig kan disse vejrforhold også være med til at udvælge særligt gode fiskepladser, hvor vind, hav og lys giver særlige fordele for fiskeriet.

Danhostel Sandvig er lystfiskernes lille oase

 I vintermånederne forvandles Danhostel Sandvig til lystfiskernes tilholdssted, hvor lystfiskere fra hele Nordeuropa samles om deres fælles interesse – de bornholmske fisk, naturen, stilheden og hyggen ved at komme hjem og fortælle om dagens oplevelser. Her er der nogle at dele glæden ved sin første havørred, og forståelse ved en dag uden fisk.

Læs mere om at bo på Danhostel Sandvig her

Har du fået lyst til at høre mere om vores havørredfiskeri på Bornholm og mulighederne for at bo på Danhostel Sandvig, kan du kontakte os her!