Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/veronasportsfiskeri.dk/public_html/wp-content/themes/amber/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
NTC – Verona Sportsfiskeri

NTC

DKK 6500,- Trollingkursus 3 dages fiskeri
DKK 9000,- Trollingkursus Special 4 dages fiskeri

Nordic Trolling Camp på Bornholm

Fire af Nordens mest engagerede og dedikerede fiskeguider inviterer på international trollingcamp på Bornholm. Nordic Trolling Camp handler om at forene professionelt trollingfiskeri med socialt samvær og hygge. Opholdet på NTC foregår på Danhostel Sandvig, hvor de fire Wildwater-guider Per Lundberg, Andreas Ander, Lars Hedberg og Per Sjøstrøm vil stå for guidning og undervisning i ugens løb.

Lær nye fiskemetoder og bliv en bedre trollingfisker

På NTC roterer alle mellem de fire guider, så man får mulighed for at sejle i forskellige både samt komme ud med de forskellige guider. Om aftenen serveres en 2-retters menu på Danhostel Sandvig, der er inkluderet i opholdet, og efterfølgende er der masser af tid til at dele ud af sine fiskeoplevelser med andre fiskeinteresserede.

Nordic Trolling Camp er for alle, der ønsker at blive en endnu bedre trollingfisker og lære nye fiskemetoder sammen med andre sportsfiskere. Er vi uheldige med vejret, erstatter vi havfiskeriet med kystfiskeri efter havørreder, og opholdet vil derfor ikke refunderes. Al udstyr til kystfiskeri kan lånes på stedet, og skal derfor ikke medbringes.

NTC special 2018 – fisk med agnsfisk

I år er der en enestående mulighed for at lære at fiske med agnsfisk (løje), da vi har fået mulighed for at præsentere de finske agnsfiskeproffer Mika Kärkkäinen (manden bagom VK), Tomi Kolsi, Rami Pajukoski og Lasse Sorri, der alle kommer til at deltage i uge 10, hvor vi kun fisker efter laks med agn. Disse finske fiskere er utroligt dygtige og hører til de bedste i Norden, når det gælder om at fiske med agnsfisk.

Du vil lære al teori og praksis bagom dette fiskeri og være med i bådene alle dage. Om aftenen bliver der tips og tricks, og I får mulighed for at få svar på alle jeres spørgsmål. Vi garanterer, at I efter dette ophold vil forlade Bornholm som dygtigere trollingfiskere.

Alt teori vil foregå på engelsk.

På Nordic Trolling Camp får du:

  • 4 dages ophold på Danhostel Sandvig med halvpension
  • 3 dages trollingfiskeri i høj klasse efter Østersølaks
  • Spændende og lærerig fiskeri
  • Høj erfaring og sikkerhed ombord

 

Er du interesseret i Nordic Trolling Camp, kan du kontakte os her!

Vil du læse mere om vores andre aktiviteter?