Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/veronasportsfiskeri.dk/public_html/wp-content/themes/amber/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Torskefiskeri – Verona Sportsfiskeri

Torskefiskeri

DKK 400,- per. person 4 timers tur

– jagten på de mange torsk er begyndt!

Har du lyst til at prøve kræfter med det bornholmske havfiskeri, er der i sommerperioden rigtigt gode chancer for at hale torsk og andre fisk fra det bornholmske farvand ind.

Torskefiskeri hver dag!

Hele sommeren tilbyder vi daglige fisketure, hvor alle kan være med – unge som gamle, børn i alle aldre, nybegyndere, erfarne og selv dem, der ikke gider fiske, men blot vil tage billeder af sin familie og se Bornholm fra sin smukkeste side. Kort sagt er det vigtigste på disse fisketure, at vi hygger os og får nogle sjove fisketimer sammen på havet.

Vores pirketure starter altid med en instruktion af sikkerheden ombord herunder redningsveste og øvrig færden på båden. Det er vigtigt, at vi alle overholder de aftalte sikkerhedsregler, som skipper Per Sjøstrøm gennemgår. Og herefter starter det sjove!

En skøn dag på havet venter!

Med bådens 2 x 250 hk brager/sejler vi ud på bølgen blå og får vind i håret, indtil vi på kort tid er fremme ved vores nøje udvalgte fiskespot. Nu er det tid til at smide fiskestængerne i Østersøen, for pludselig bider bornholmske torsk på krogen, og så gælder det om at være klar til trække til. Når torsken er hevet i båden, er det bare om at kaste snøren ud igen, for der er flere, hvor de kommer fra. Undervejs sørger skipper Per Sjøstrøm for at rense og klargøre torskene for jer, så den friskfangede fisk er klar til at blive grillet, stegt, kogt eller sågar nedfrosset, når I kommer hjem til jeres feriebolig.

Der venter en skøn dag på havet med uforglemmelige fiskeoplevelser!

På en torsketur med Verona Sportsfiskeri får du:

  • Nøje udvalgte fiskespots
  • En erfaren og omgængelig fiskeguide
  • Renset og klargjort alle dine fangster
  • Havfiskeri i nogle af Danmarks smukkeste omgivelser

Alt det praktiske, hvis du skal på torskefiskeri:

  • Prisen for en pirketur er 400 kr. pr. person
  • Pirketuren varer 4 timer fra start til slut
  • Vi går altid ud fra Tejn havn eller Hammerhavn, og kommer altid tilbage til sammen havn, som da vi sejlede ud
  • Båd og skipper er synet af Søfartsstyrelsen

 

Har det fanget din interesse, kan du altid kontakte os her!