Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/veronasportsfiskeri.dk/public_html/wp-content/themes/amber/inc/redux-framework/redux-framework/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376
Trollingfiskeri – Verona Sportsfiskeri

Trollingfiskeri

DKK 6000,- Op til 5 pers.

–  er du klar på en laksefight af de store?

En dag på trollingfiskeri er lidt af en ekspedition. Tidligt inden daggry sejler vi ud for at jagte Østersøens helt store laks, der lever ude på det dybe hav. Ombord på båden findes alt fiske- og sikkerhedsudstyr, og derfor skal du blot være klar til at fighte laksen i båden, såfremt den skulle hugge til. Og når laksen hugger, er du ikke i tvivl!

Sikkerhed og erfaring er helt i top!

Skipper Per Sjøstrøm er, ligesom båden, synet af Søfartsstyrelsen og vil undervejs instruere og guide jer gennem sikkerheden ombord samt de teknikker, der bruges på trollingfiskeri. Samtidig vil skipper sørge for, at vi fisker på nøje udvalgte fiskespots, hvor han på baggrund af sin lange erfaring med laksefiskeri på Bornholm har sine favorit-fiskespots. Derudover er hans båd fuldt udrustet med Garmin-instrumenter, der giver de bedste muligheder for at spotte aktivitet i havet. I er derfor i både trygge og professionelle hænder hos Verona Sportsfiskeri.

Hurtigst ude ved fiskepladserne!

På trollingfiskeri sejler vi typisk ud fra Tejn havn i den 30-fods Bayliner, der er fuldt udstyret med fiskestænger, blink, downriggere, net, fryseboks og øvrigt nødvendigt grej. Med bådens 2×250 hk-motorer er vi hurtigt fremme ved fiskepladserne, der giver os en længere fisketid, og dermed større chance for laks i båden. Samtidig gør bådens størrelse og motorer, at fiskepladser langt væk ved grænsen til f.eks. Sverige, Tyskland eller Polen er mulige at nå på én fiskedag – hvor end laksene er, skal vi hen!

Gør jer klar til en fiskeoplevelse af de helt store!

Lakserekorden er på 22 kg!

Østersøen er mere end velforsynet med laks, men uanset trollingfiskerens professionelle udstyr, er der stadig tale om lystfiskeri, hvor det er fisken, der suverænt bestemmer om den vil bide på eller ej. Ingen må derfor forvente, at vi kommer til at vælte os i laks. Som ved enhver anden form for lystfiskeri, skal der viden, ihærdighed og masser af held til at fange fisk. Men laksene er derude, og der landes dagligt eksemplarer på 5-11 kg, mens den foreløbige rekord er en basse på knap 23 kg!

På en trollingtur med Verona Sportsfiskeri får du:

  • Professionel fiskeguide med over 20 års erfaring
  • Høj sikkerhed og godkendt båd af Søfartsstyrelsen
  • Fuldudrustet båd med nyeste Garmin-teknologi
  • Adgang til nøje udvalgte fiskespots

Alt det praktiske:

  • En dag på trollingfiskeri varer 8 timer og koster 5000 d.kr.
  • Ombord kan man være op til 5 personer
  • Vi sejler fra/til Tejn havn
  • Alt fiskeudstyr, grej og flydedragter er inklusiv og findes i båden

 

Er du interesseret i at høre mere om trollingfiskeri, kan du kontakte os her!

Vil du se på en af vores andre aktiviteter?